Една от предлаганите услуги на нашата консултантска къща е в сферата на недвижимите имоти, а именно - подпомагане на сделките и проверка на недвижимите имоти. Ние ще ви помогнем да намерите апартамент без посредници на вторичния пазар или в нова сграда. Ние ще Ви помогнем да откриете бизнеса който искате да развивате. Ние ще проверим документите, ще проведем правилно преговорите и ще ви предпазим от възможни рискове с документите при закупуване на недвижими имоти.

С нас купувате и продавате недвижим имот по-евтино, по-безопасно и по-бързо, отколкото сами или с посредници. Ние Ви помагаме да получите по добри условия . Свързването с нас не само Ви пести парични средства, но и носи допълнителни ползи за вас.

Loading...

КАК РАБОТИМ

Ние работим открито, при ясни условия и с изключителен стремеж към качествено обслужване в името на Клиента.

Заявка

Заявка

Изпратете ни заявка с Вашите критерии и желания за имота, който искате да закупите или наемете. Ако ви хареса конкретен обект, представен на нашия уебсайт, можете да изпратите заявка, указваща идентификационния номер на имота, или се свържете с нашия офис.

Обаждане

Обаждане

След като получим заявката Ви, ние ще се свържем с Вас за по-подробна информация и изясняване на критериите , за да оптимизираме избора на имот и да ви предоставим най-интересните предложения, които ще отговарят на Вашите изисквания.

Предварителен подбор

Предварителен подбор

Въз основа на зададените от вас параметри заедно ще обсъдим офертите, които са най-близки до Вашите изисквания, и решавате за кои имоти да се организират огледи. Целта ни е напразните огледи да бъдат сведени до минимум. С други думи, може да видим 5 имота, но 4 от тях ще са подходящи за вас. Ние ценим вашето време.

Организиране на огледи

Организиране на огледи

Ние ще организираме огледите на избраните от Вас имоти, в удобно за Вас време.Огледите дават възможност да се запознаете с всеки избран имот в детайли.

Преговори и запознаване с документацията

Преговори и запознаване с документацията

От момента, в който изберете Вашия имот, започва договарянето на всички параметри по сделката и представяне на документите за собственост със съответните проверки.

Предварителен/Окончателен договор

Предварителен/Окончателен договор

След като са договорени параметрите, които удовлетворяват и купувача, и продавача, имотът може да се резервира, подписва се предварителен договор за покупко-продажба на имота или се преминава директно към нотариално изповядване на сделката.

BulgarianRussian