гр.Бургас

ул.Иван Шишман 20А

9:00 - 18:00

Понеделник - Петък

+359 894 554 345

Viber / WhatsApp / Line

 

е-кантора

a

Онлайн консултация

Задайте Вашият въпрос и ние ще Ви отговорим
a

Правен отдел

a

Отдел Инвестиции и Бизнес

a

Отдел Недвижими имоти и строителство

a

Счетоводен отдел

a

Онлайн консултация

За да отговорим на въпросите Ви, моля, използвайте контактната форма за предоставяне на консултация по-долу.
След получаване на съобщението от наша страна, ще Ви изпратим имейл с потвърждение за направената от Вас заявка за консултация.
Ако желаете да се свържем с Вас по телефон, може да оставете и актуален телефонен номер за обратна връзка.
*Всички полета по-долу са задължителни за попълване.

Как се предоставя правна консултация онлайн
Ние сме една от малкото компании в България, които предлагат и услугата онлайн консултация на нашите клиенти. Вярваме, че по този начин успяваме Ви спестим много време, което е един от най-ценните ресурси в съвременното общество. По този начин ще получите същия съвет, ще Ви предоставили, в случай че ни посетите на място.
Възползвайки се от тази услуга, Вие ще получите професионално обслужване, което се отличава с множество преимущества пред страндартна консултация, която бихте получили на място.
Единственото, което се изисква от Вас е да опишете максимално подробно казуса, който следва да бъде изяснен. След като направите това, отделът към когото се отнася Вашият случай, ще се свърже с Вас за потвърждение и изясняване на евентуално възникнали въпроси.
При необходимост от предоставяне на допълнителни данни или копия от документи, те ще Ви бъдат поискани, като Вие избирате най-удобниия начин, по който те да бъдат предоставени. Възможни са различни варианти за предоставяне на копия от документи – сканирани, снимани с фотоапарат или изпратени чрез куриерска фирма.
Преди да получите решението на Вашия казус, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за хонорара, който дължите. Заплащането става чрез банков превод по сметката на “Лоу Иммо” ООД .
Ако след получената консултация имате допълнителни върпоси, винаги може да се свържете с нас или да ни посетите на място след предварителна уговорка и запазен час.
BulgariaRussiaEnglish