a

Facebook

Linkedin

Copyright 2010-2021 LEGAL ESTATES.
All Rights Reserved.

10:00 - 18:00

Понеделник - Петък

+359 898 550 595

Viber / WhatsApp / Telegram+

Menu

a

ДОБРЕ  ДОШЛИ

Консултантска къща “LEGAL ESTATES” е правна кантора от ново поколение с богат опит в областта на търговското, вещното и облигационното право. Предоставяме пълен набор от услуги на местни и чуждестранни физически и юридически лица, като сме тясно специализирани в сферата на недвижимите имоти в Република България –  пълно правно обслужване, покупко – продажба или инвестиране на пазара на недвижими имоти. Ние ще Ви помогнем да избегнете риска и вероятността от неизрядни документи и измами при сделки с недвижими имоти, ще Ви помогнем безопасно да закупите желаният от Вас имот. Водещи в нашата работа са професионализма и качеството. Всеки клиент за нас е важен и ценен партньор.

a

НАШИТЕ  УСЛУГИ

Вещно право

Правни услуги при сделки с недвижими имоти, представителство пред Нотариус, прехвърляне на недвижими имоти, защита на право на собственост, вещни права и владение на имоти и др.

Търговско и облигационно право

Учредяване, заличаване, ликвидация на търговски дружества и представителства. Изготвяне на договори, пълномощни, нотариални покани, протоколи и т.н.

Наследствено право

Наследствени правоотношения, Изготвяне на завещания, Дарения, Приемане на наследство, Констативни актове

a

Недвижими имоти

Недвижими имоти директно от доказани инвеститори и строители, както и имоти от вторичният пазар на наши клиенти.

За продавачи

Правна помощ на всеки етап – от решението за продажба, чрез изготвяне на всички необходими документи до сключване на окончателния договор / нотариален акт и получаване на продажната цена.

За купувачи

Ние ще Ви помогнем да избегнете риска и вероятността от неизрядни документи и измами при сделки с недвижими имоти, ще Ви помогнем безопасно да закупите апартамент, къща, вила, офис, нежилищни помещения, всички видове недвижими имоти.

 

a

За инвеститори

Ние ще Ви консултираме и ще Ви предложим имоти за инвестиция, ще осигурим пълното правно обслужване по сделката, ще гарантираме нейната правна сигурност.

Доверително представителство

В случай, че нямате възможност да присъствате лично при покупка или продажба на недвижим имот, ние ще го направим вместо Вас във всеки етап – от преговорите, до нотариалното оформяне.

Недвижими имоти и бизнес!

Нашата компания помага на своите клиенти да закупят или продадат недвижим имот или бизнес в Република България. Предлагаме Ви само проверени имоти от наши клиенти и доказани инвеститори и строители! Гарантирана юридическа чистота на сделките!

a

Закон и Професионализъм за Вашата безопасност

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА…!

Прочетете нашият експертно написан БЛОГ или ни последвайте в социалните медии

Следете с нас всички актуални новини в сферата на правото и недвижимите имоти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
BulgarianEnglishGermanRussian