Novi предложения

Разгледайте нашите нови предложения

УПИ в гр.София

Представяме на Вашето внимание два съседни парцела в гр.София, Студентски…

Площ

1000 кв.м.

ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, ПРОДАЖБА

€ 280,000

Студио до плажа

Представяме на Вашето внимание студио в к.к. Слънчев бряг, комплекс…

Спални

1

Bathhouses

1

Площ

49,35 кв.м.

ПРОДАЖБА

€ 24,900

HOW РАБОТИМ

Ние работим открито, при ясни условия и с изключителен стремеж към качествено обслужване в името на Клиента.

Application

Изпратете ни заявка с Вашите критерии и желания за имота, който искате да закупите или наемете. Ако ви хареса конкретен обект, представен на нашия уебсайт, можете да изпратите заявка, указваща идентификационния номер на имота, или се свържете с нашия офис.

Обаждане

След като получим заявката Ви, ние ще се свържем с Вас за по-подробна информация и изясняване на критериите , за да оптимизираме избора на имот и да ви предоставим най-интересните предложения, които ще отговарят на Вашите изисквания.

Предварителен подбор

Въз основа на зададените от вас параметри заедно с Вашият личен брокер обсъждате оферти, които са най-близки до Вашите изисквания, и решавате за кои имоти да се организират огледи. Целта ни е напразните огледи да бъдат сведени до минимум. С други думи, може да видим 5 имота, но 4 от тях ще са подходящи за вас. Ние ценим вашето време.

Организиране на огледи

Ние ще организираме огледите на избраните от Вас имоти, в удобно за Вас време.Огледите дават възможност да се запознаете с всеки избран имот в детайли.

Преговори и запознаване с документацията

От момента, в който изберете Вашия имот, започва договарянето на всички параметри по сделката и представяне на документите за собственост със съответните проверки.

Предварителен/Окончателен договор

След като са договорени параметрите, които удовлетворяват и купувача, и продавача, имотът може да се резервира, подписва се предварителен договор за покупко-продажба на имота или се преминава директно към нотариално изповядване на сделката.

bulgarianEnglishrussian
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!