9: 00 - 18: 00

Понеделник - Петък

+359 894 554 345

Viber / WhatsApp / Line

Facebook

a

НАШИЯТ MOTTO

“Ние действаме бързо, професионално и качествено, и защитаваме интересите на нашите клиенти, защото знаем, че времето и доверието им е безценен капитал!”

a

Правни услуги

Ние Ви предлагаме широк кръг от правни услуги, подпомагащи сигурността и успеха на вашата търговска дейност. Ние разбираме вашите проблеми и ги решаваме посредством комбинация от юридически, практически и комуникативни умения, което прави възможно предоставянето на правни услуги, които да отговарят на вашите променящи се нужди.

a

Investment

В отговор на експанзията на чуждестранни и български инвестиции в недвижими имоти, ние предлагаме цялостен пакет от услуги, имащ за своя единствена цел да осигури максимална сигурност на инвеститорите през всеки един отделен етап на инвестиционния процес .

a

Правно обслужване на чужденци

В случай, че сте чужд гражданин или ваш близък, който е чужденец желае да се сдобие с недвижим имот в Република България, то същия следва да се обърне към юрист, който да провери всички документи, касаещи сделката и да извърши необходимите действия, за да са защитени интересите на купувача.

a

Превод и легализация

За Ваше улеснение, ние Ви предлагаме бързи или експресни услуги по превод и легализация на документи от България и чужбина. Можем да Ви консултираме във връзка с начина на легализиране на документи, издадени от различни институции и ведомства в България, както и всички процедури по самата легализация (поставяне на Апостил, заверен превод и др.).

a

Имиграция

Желаете да живеете в България? Решението е във Вашите ръце, изпълнението оставете на нас! Независимо от причината- обучение, работа или промяна на местожителството, всеки престой в чужбина изисква предварителна подготовка. Ние ще Ви помогнем с всички правни и институционални наредби.

a

Business

Да развиваш бизнес в чужда страна и непознати условия е трудно и смело начинание. Но когато имаш до себе си подходящите хора с необходимите знания и опит, всичко е постижимо. Ние ще Ви консултираме и съдействаме за успешен старт на вашия бизнес в България.

a

Ипотечни кредити

Ние ще Ви съдействаме при кандидатстване, одобрение и усвояване на ипотечен кредит за покупка на имот. Ще ви консултираме за възможните варианти за кредитиране, условия на различните финансови институции, информация относно стойността на кредита спрямо цената на имота, документите, необходими за кандидатстване и др.

a

Недвижими имоти и строителство

Посредничество и помощ при покупко-продажба или отдаване под наем на всички видове недвижими имоти в България.Не искате ли да купите готов имот и планирате да построите своята къща на мечтите? Ние ще Ви съдействаме!

a
2550

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Ръководени от най- изискания вкус, ние Ви предлагаме изключителни недвижими имоти .

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ
a

Law and Професионализъм за Вашата сигурност

Доверете се на опита…!

Прочетете нашият експертно написан БЛОГ или ни последвайте в социалните медии

Следете с нас всички актуални новини в сферата на правото и недвижимите имоти.

CONTACT US

Ours партньори

bulgarianEnglishrussian
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!