9:00 - 18:00

Понеделник - Петък

+359 894 554 345

Viber / WhatsApp / Line

Facebook

a

Всички правни въпроси на едно място

Консултантска къща LAWIMMO е компания от ново поколение,включваща в себе си правна кантора и кантора за недвижими имоти. В основата и стои адвокат Зоя Чернева, магистър по икономика и право, с дългогодишен опит в сферата на правото, недвижимите имоти, бизнеса и инвестициите. Компанията предоставя пълно юридическо обслужване, което да задоволи всички нужди от правна помощ и защита на своите клиенти.

При нас ще получите професионално и ефективно обслужване в сферата на правните услуги и недвижимите имоти  на български, английски и руски език.

При необходимост работим в тясно сътрудничество с колеги и адвокатски кантори в страната и чужбина – основно Испания, Италия , Турция, Гърция, Русия и Украйна , специализирани в съответната област, което осигурява възможност да се покрие максимално голям периметър.

За комплексното и качественото обслужване на своите клиенти  работим и с утвърдени счетоводни къщи, нотариуси, съдебни изпълнители, с оторизирани преводачески бюра и други специалисти в съответната област.

Пълно обслужване на едно място – тази цел и насока на развитие следваме още от създаването си. Екипът ни се състои от енергични,висококвалифицирани и отговорни специалисти – адвокати, юристи и икономисти. Водещи в нашата работа са професионализма и качеството. Всеки клиент за нас е важен и ценен партньор.

Ние ценим времето на нашите  партньори и поставяме в центъра на отношенията ни изграждането на взаимно доверие, защото постигането на трайно сътрудничество, следвайки ценностите на лоялност, отговорност и отдаденост на проблемите на клиентите ни, е бил от самото начало и продължава да бъде нашият ключов подход и стратегия за бъдещото ни развитие.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

ОТГОВОРНОСТ 0
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 0
КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ 0
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
BulgarianEnglishRussian