a

Facebook

Linkedin

Copyright 2019 LAW & IMMO CONSULTING.
All Rights Reserved.

10:00 - 18:00

Понеделник - Петък

+359 894 554 345

Viber / WhatsApp / Line

Menu
a

Вашият доверен партньор

Консултантска къща “LAW & IMMO CONSULTING” – правна кантора от ново поколение, създадена от адвокат Зоя Чернева.

Магистър по право, завършила Варненски Свободен университет през 2009г. Член на Бургаска адвокатска колегия с личен номер 1700085380.

Пълно обслужване на едно място – тази цел и насока на развитие следваме още от създаването си. Ние предоставяме не само правно обслужване на нашите клиенти, но и цялостно обслужване в управлението на бизнеса като цяло. Екипът ни се състои от адвокати и икономисти с разнообразен опит и квалификация, специализиран в предоставянето на комплексно правно обслужване както на физически лица и малки дружества, така и на корпоративни клиенти.

Водещ принцип в работата ни е да изградим дългосрочно партньорство с клиентите си, основано на пълна конфиденциалност , висок професионализъм и намиране на най – доброто решение на правните въпроси стоящи пред тях. Ние проявяваме индивидуален подход към проблемите на всеки клиент и се стараем да предложим професионално обслужване на конкурентна цена.

Водещи в нашата работа са професионализма и качеството, защото всеки клиент за нас е важен и ценен партньор.

В сферата на правните услуги предлагаме квалифицирана правна помощ  и професионални консултации  в семейното и наследствено право, търговско право, вещно право и облигационното право.

В същността си бизнесът с недвижими имоти е бизнес в сферата на услугите.  Ние сме правни консултанти с една единствена цел – да Ви осигурим безопасност в процеса, в който Вие продавате, отдавате, наемате или закупувате имот. Нашата цел е проста – да сме Ви от полза.

При необходимост работим в тясно сътрудничество с колеги и адвокатски кантори в страната и чужбина – основно Испания, Италия , Турция, Гърция, Русия и Украйна , специализирани в съответната област, което осигурява възможност да се покрие максимално голям периметър.

За комплексното и качественото обслужване на своите клиенти  работим и с утвърдени счетоводни къщи, нотариуси, съдебни изпълнители, с оторизирани преводачески бюра и други специалисти в съответната област.

Ние ценим времето на нашите  партньори и поставяме в центъра на отношенията ни изграждането на взаимно доверие, защото постигането на трайно сътрудничество, следвайки ценностите на лоялност, отговорност и отдаденост на проблемите на клиентите ни, е бил от самото начало и продължава да бъде нашият ключов подход и стратегия за бъдещото ни развитие.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

ОТГОВОРНОСТ 0
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 0
КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ 0
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
BulgarianEnglishGermanRussian