a

Facebook

Linkedin

Copyright 2010-2021 LEGAL ESTATES.
All Rights Reserved.

10:00 - 18:00

Понеделник - Петък

+359 898 550 595

Viber / WhatsApp / Telegram+

Menu
a

Вашият доверен партньор

Консултантска къща “LEGAL ESTATES” е правна кантора от ново поколение с богат опит в областта на търговското, вещното и облигационното право. Основана от адвокат Зоя Чернева, магистър по право, завършила Варненски Свободен университет през 2009г. и член на Бургаска адвокатска колегия с личен номер 1700085380.

Предоставяме пълен набор от услуги на местни и чуждестранни физически и юридически лица, като сме тясно специализирани в сферата на недвижимите имоти в Република България –  пълно правно обслужване, покупко – продажба или инвестиране на пазара на недвижими имоти.

Водещ принцип в работата ни е да изградим дългосрочно партньорство с клиентите си, основано на пълна конфиденциалност , висок професионализъм и намиране на най – доброто решение на правните въпроси стоящи пред тях. Ние проявяваме индивидуален подход към всеки клиент и се стараем да предложим професионално обслужване на конкурентна цена.

Водещи в нашата работа са професионализма и качеството, защото всеки клиент за нас е важен и ценен партньор.

В сферата на правните услуги предлагаме квалифицирана правна помощ  и професионални консултации  в семейното и наследствено право, търговско право, вещно право и облигационното право.

В същността си бизнесът с недвижими имоти е бизнес в сферата на услугите.  Нашата цел е да Ви осигурим безопасност в процеса, в който Вие продавате или закупувате имот. Нашата цел е проста – да сме Ви от полза.

При необходимост работим в тясно сътрудничество с колеги и адвокатски кантори в страната и чужбина – Европа, Русия и Украйна , специализирани в съответната област, което осигурява възможност да се покрие максимално голям периметър.

За комплексното и качественото обслужване на своите клиенти  работим и с утвърдени счетоводни къщи, нотариуси, съдебни изпълнители, с оторизирани преводачески бюра и други специалисти в съответната област.

Ние ценим времето на нашите  партньори и поставяме в центъра на отношенията ни изграждането на взаимно доверие, защото постигането на трайно сътрудничество, следвайки ценностите на лоялност, отговорност и отдаденост на проблемите на клиентите ни, е бил от самото начало и продължава да бъде нашият ключов подход и стратегия за бъдещото ни развитие.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

ОТГОВОРНОСТ 0
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 0
КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ 0
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
BulgarianEnglishGermanRussian