9:00 - 18:00

Понеделник - Петък

+359 894 554 345

Viber / WhatsApp / Line

Facebook

a

Всички правни въпроси на едно място

Консултантска кантора LAWIMMO е компания от ново поколение. Предоставя пълно юридическо обслужване, което да задоволи всички нужди от правна помощ и защита на своите клиенти  – тази цел и насока на развитие следваме още от създаването си. Водещи в нашата работа са професионализма и качеството. Всеки клиент за нас е важен и ценен партньор.

За да гарантираме адекватно и пълно правно обслужване,ние осъществяваме широк спектър от дейности и осигурява пълния набор от правни услуги, които са подбрани така, че да задоволят всички нужди на клиента.

Клиентите ни се доверяват на екип от професионалисти, включващ адвокати и юристи с разнообразен опит и квалификация в областта на гражданското, търговското, дружественото, данъчното, финансовото, вещното, трудовото право, интелектуална собственост,наказателното, административно право и административен процес като предоставя правни становища и съвети, устни и писмени консултации, изготвя всякакви документи и книжа и осъществява процесуално представителство и защита на правата и законните интереси на доверителите си пред съдилищата, арбитражните органи и институции, администрацията и всички трети физически и юридически лица.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

ОТГОВОРНОСТ 0
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 0
КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ 0
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
BulgarianEnglishRussian